Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

klippt häst igen

 ATTRIANA fick gå ett litet tuffare pass idag. Med det menar jag i högre form och högre tempo. I det inledande skrittarbetet lade jag in bakdelsvändningar förutom lösgörande arbete. Red henne i trav först i låg form med skänkelvikning på volt och i volter med olika storlekar. Under ca 20 % av ridpasset gick hon i låg form. Red öppna på långsidorna och sluta på kortsidorna. Red även i sluta på diagonalen när jag bytte varv. Vid ett tillfälle kändes hon lite trött, då lade jag ner henne på en volt några varv. Galoppen började jag också i låg form och tog sen upp henne i högre form. I galoppen vill hon gärna själv gå i för låg form så därför red jag bara något varv i den låga formen. Hon gjorde flera fattningar från skritt. Hon är ännu inte helt i form men vi tar en sak i taget. Nu tänker hon bara framåt och jag är mycket nöjd med det. I natt hade Attriana öppnat frysboxen som står i hennes sommarstall. Lite bus måste man ju hitta på när man går ensam i en hage på natten.

MARION klippte jag och hon njöt verkligen. Jag hade lite problem med kådan på halsen som hon fått när hon kliat sig mot träd, men även den fick följa med. Det blev en proppfull plastkasse. Mellan öronen och manen hade jag inte klippt tidigare och där var håret nästan en dm långt. Detta med att hennes hår växer så mycket beror förmodligen på en hormonförändring som har med åldern att göra. Det är konstigt för hennes mamma har fin sommarpäls.

I morgon blir det uteritt för Marion och Attriana, förhoppningsvis trav på grusvägar om det regnar. Då brukar det bli lagom svikt på dem. Isabella kommer jag att köra med rockard på vägen.

 

Torsdagen den 10 juni 2010 kl. 23:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.