Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

20/2 2010

 Idag var sista dagen som jag tränade mina hästar innan min sjukskrivning, känns tråkigt. Vädret och snön är perfekt nu. Min “ridbana” på gården med några cm snö på är fantastik att rida på, precis lagom fjädrande. Red Isabella i 30 min. Lekte mest, gjorde vändningar i galopp utanför stallet där det är lite bredare. Galoppen var fyrtaktig och inte så bra. Red några skolor på vägen upp till gården men skrittade ner. Red några halva steg i nedförbacke och passage uppför. Isabella kändes pigg, glad och fin i kroppen. Men, hon har börjat matvägra som vanligt vid den här tiden på året. Jag känner mig mycket orolig!

Attriana var mycket pigg. Det märker jag redan när hon går ut genom stalldörren. Promenerade henne runt slingan innan jag satt upp. Jag är så glad att jag från allra första början alltid ridit igenom henne i skritt. Det gör att jag kan fånga upp hennes koncentration trots att hon är “på tårna”. Fysikaliskt är det också bra för kroppen att få genomblödning i de muskler som jag sedan ska jobba med. I traven red jag henne bara i låg form, skolor i lättridning. Det stora vedmodet kom över mig att det är mitt sista ridpass på ett tag. Attriana fångade som vanligt mina tanker och gick ner i skritt, trots att hon var så pigg. Så i och med det avslutade vi dagens ridpass.

När jag piggnar till igen efter min magoperation kommer jag tillbaka till bloggen och ska då skriva lite allmänt om filosofin i träningen och berätta mer om mina hästar.

 

Söndagen den 7 februari 2010 kl. 20:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.