Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Att hala in en skrikande häst

 

Torsdag den 19 april 2018 sol 15 grader

Igår kunde jag äntligen löshoppa hästarna på banan. Skönt att kunna lägga in det i deras schema igen.

Jag hade dem på lina eftersom jag visste att jag skulle bli tvungen att kratta igen alla hovspår för hand.

Attriana började skena och skrika efter fem språng. Men, se nu, testade jag en ny teknik. Tidigare har jag alltid blivit lite chockad över hennes beteende. Jag har försökt att få kontakt med henne för att få henne att stanna.

Nu när jag hade henne på lina halade jag in den skrikande hästen. Jag sa till henne på skarpen, att nu får det vara nog! Det blev lite jobbigt för henne så hon stannade till slut. Hon reagerade för mitt allvar. Hon stod som ett lamm med flåsande lungor. Hon fick stå still tills bukandningen slutade. Sen fick hon följa med mig runt ridbanan när  jag täckte till hålen i sanden. Hon var väldigt foglig, ovanligt foglig. Fick hon sig en bra läxa tro? Spännande var det med ny teknik. Det ska bli spännande att testa den en gång till.

Annabelle hoppade det lilla krysset lite väl högt. Hon ska få lära sig bättre teknik. Det är med cavalettibommar innan på vissa avstånd. Hon tyckte i alla fall att det var roligt och det är det viktigaste. Mod och glädje var det i henne.

Idag blir det uteritter och någon timmes jobb på ridbanan med kratta.


 

Torsdagen den 19 april 2018 kl. 11:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.