Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nå som vill köpa ett litet häfte?

 

Lördag den 10 mars 2018 mulet runt 0 grader

Ledsen för att jag inte bloggar så mycket längre. Men allt puffar på som vanligt på gården. Det blir mycket längdåkning varvat med träning av hästarna.

Det är mycket snö, vi är nog upp i fyra dm. Snön är lite blandad tung och lätt. Det gör att det blir jobbigt för hästarna att traska runt i den. Speciellt med mig på ryggen.

Gårdsplan är skottad och fin men skulle jag bara rida där skulle Attriana bli uttråkad.

Med AnnaBelle varvar jag med promenader på landsvägen. Hon är så pigg att hon inte vad hon ska göra av sig. Som tur är så är hon lydig.

Attriana känns väldigt stark. Snön verkar inte beröra henne så mycket som man skulle kunna tro, men jag tar det i korta pass för säkerhet skull. Film kommer så småningom när man kan jämföra hennes trav på olika underlag.

Jag har tagit tag i skriften, Ryttarkänsla igen. Det blir så många sidor att jag ska försöka förtäta som det så modernt heter. Smakprov kommer.

Nu när jag inte kan sätta in den på hemsidan vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Det känns viktigt att publicera eftersom jag har med en del viktiga aspekter som jag inte läst om någon annanstans. Helst skulle jag vilja samarbeta med en journalist och slutföra det hela. Ett litet häfte att sälja kanske?  


 

Lördagen den 10 mars 2018 kl. 18:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.