Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Önskeritt i tunneln

 

Onsdag den 7 februari 2018 kall natt minus 10 vid rittern

 

Det är fantastiskt ridunderlag nu på banan. Snön har frusit fast i isen och är några dm hög. De får jobba lite extra men det fungerar bra.

Attriana kom i flykt tillstånd när vi kom ner på banan. Vi hade satt på på svarta plastpåsar på några stolar i hagen. Hon ser dem varje dag i hagen. Men är man på ridbanan så blir det annorlunda. Tavlan som hästen ser framför sig är ändrad och då kan det vara farligt när man har den läggningen.

Jag lyckades få henne på andra tankar som tur var. Med lite mjuk övertalning och med låg energi från mitt håll. Hade jag också ökat min energinivå hade det inte gått så bra.

Kul pass med några samling steg då och då. Lite öppna fungerade också utan att hon trampade på sig. Tempoväxlingar är perfekt när stegen är höga och fina. Det blir häftigt. Ryggen var så mjuk och fin på henne trots energin i rörelserna.

I början stod jag i djup fältsist innan ryggen var klar. Nu hade jag för första gången också ont i vänsterfoten även här. Det bådar inte gott.

Tog ut AnnaBelle på en promenad. Det är lite jobbigt. Jag går haltande och stappligt. Hon vill helst springa fort. Vi tränade många halter.

Hon fick sen busa runt på banan. Idag visade hon att hon även kunde öka och minska volten i galopp!

Wow! Vilken häst! Jag har lyckats med det jag vill med henne. De ska älska att visa upp sin bästa sida. Lite morotsbitar bidrar till det.

Nu är vänsterfoten helt kaputt så eftermiddagen tillbringas sittandes.

Svar från röntgen på vad det kan vara får jag om en vecka. Det är lite läskigt att åka in i den där tunneln som är magnetröntgen. Det gick bra genom att jag blundade hela tiden. Fick lite extra luft som blåstes i ansiktet.

Jag låg och tänkte på det fina dressyrpasset jag hade haft med Attriana på morgonen. Vit snö, brun häst och sol. Tog även en längre tur ner till år. Hon bara traskade på och skyggade inte en enda gång. Så perfekt! Önsletänkande!

Kollat runt på nya hemsidor men hittar ingen som jag tycker är lika fin som den jag har. Tråkigt, kanske får lägga ner. Snyft!

 

 

 

Onsdagen den 7 februari 2018 kl. 16:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.