Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Friends Arena 2017 med AnnaBelle

 

Måndag den 4 december 2017 sol 0 grader

Vilken dag vi hade igår på Friends. Idag känner jag mig helt tom! Det har varit många saker som kunde gått snett men allt gick super. Det enda som ställde till problem var att hitta en parkeringsplats till bil och trailer. Därför missade vi hälften av kuren. Såg Isabelle Werth, det var jättefint med klassisk musik som jag gillar. Isabelle vann och Patrik Kittel kom på andra plats, kul!  

AnnaBelle tror förmodligen att omvärlden består av uppvisningar. Det är det enda hon varit ute på. Först i Österbybruk där hon fick diplom. Sen Riksutställningen då hon kom på tredje plats bland tre års stona. Slutligen Friends i Solna (min gamla hemstad) i tävlingen årets kallblod som hon kom på andra plats i. Det gjorde alla utom ettan.

Det var stort att få komma till Friends och visa henne. Men lite läskigt också. Urlastning på en trafikerad väg bredvid tågtrafiken. Inga problem. Lite mammig var hon när jag hälsade på henne i boxen. Hon skrek när hon såg mig eller hörde min röst. Det gick över sen.

Ella Råhlén som visade henne gjorde ett fantastiskt jobb. AB kände sig trygg med henne. Hon kunde verkligen springa, Ella! Vilka steg de tog ut.

Först var de på lilla arénan med massor av folk och nya hästar runt omkring. Perfekt uppförande!

Några timmar senare fick alla kallblod gå in på stora arénan med tusentals jublande människor och hög musik. Inga problem där heller förutom att de inte kunde ta ut stegen lika mycket eftersom det var hästar i vägen. Sätter ut den filmen på hemsidan.

Innan fick de stå i gången och vänta i 40 minuter. Det var lite ansträngande tyckte AnnaBelle. Förbi dem kom galopperande ryttare från prisutdelningar och fanfarryttare med flaggor. Hon var inte rädd för något men tålamodet tog slut. Hon hade steppat runt och lättat på frambenen. Men det kan man ha full förståelse för. Hon är trots allt bara tre år.

Hemresan gick också utan problem. På lastning igen på en bilväg.

Allt som hon nu upplevt, jisses! Viken fin träning hon fått för framtiden. Vad kan vara mer skrämmande? Kanske en vit sten i skogen?


 

 

Måndagen den 4 december 2017 kl. 13:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.