Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Samlad galopp och akuten

 

Torsdag den 12 oktober 2017 regn 11 grader

Ser bakåt mot två underbara dressyrpass med min stora fina bruna häst. Vi jobbar på med galoppen. Samlar och samlar! Det blir så bra! Speciellt i vänster galopp. Hon är med på noterna. Det var hon inte för några år sedan. Då tyckte hon att det blev för mycket ibland, nu tuffar hon på och jag försöker läsa av henne innan det blir för mycket så hon börjar stanna igen.

Men sista träningen i tisdags slutade inte så bra. När jag stigit av hästen fick jag ett fruktansvärt tryck över bröstet. Käken värkte och jag mådde så illa. Det var skrämmande. Liknande symtom har jag haft sedan en tid tillbaka med då på nätterna och antagit att det är stress.

När man håller på med hästarna är man ju alltid friskare än frisk, så något var fel. Orkade inte ens skritta av henne för hand ner till vägen som jag brukar. Min man fanns i närheten och gick prommenaden med henne. Han berättade att hon hela tiden gick och gäspade. Hon var med andra ord nervös. Förmodligen för mitt påtagligt snabba insjuknande.

Men fixade sen klart allt i stallet. Fuskade och borstade av AnnaBelle i boxen bara. Med en alvedon gick det sen att även laga mat.

Men oron fanns där och när jag ringde vårdcentralen dagen efter fick jag order om att åka direkt till akuten. Där tillbringade jag sen hela gårdagen. Det var fullt med sängar i alla korridorer och personalen hade alldeles för mycket att göra. Totalt kaos!

Uppsala som stad växer så det knakar men akuten på sjukhuset är byggt som till en småstad. Hur tänker man där?

De hittade inga fel på hjärtat som tur var men de ska gå vidare med fler undersökningar. Det känns bra att ha blivit undersökt och som jag sa till läkaren det kan vara stressrelaterat. Det märkliga är att det värkte så mycket i käken tillsammans med det massiva trycket över bröstet. Det är bara att hoppas att det blir bättre. Inte akuten på Ackis en gång till.


 

Torsdagen den 12 oktober 2017 kl. 10:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.