Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ridning med unghästar och snabbjobb med den äldre

 Söndag den 8 oktober 2017 regn och rusk

Idag känns det inte så jättelustigt att gå ut och jobba hästarna. Regnet är ok men blåsten?

Båda hästarna har fått på sig täcke. Jag är inte så förtjust i att sadla en blöt häst. AnnaBelle har inte haft täcke på sig tidigare. Hon började direkt att bita i det. Få se om de håller under dagen.

Kanske förstår hon att det kan vara skönt att ha på sig täcke en sådan här dag med mycket kallt regn.

Attriana gillar att ha täcke på sig. Hon blir så vacker i sitt röda täcke.

Igår körde jag ett snabbjobb med henne. Skrittade ner på töm till ån på en grusväg. Hon fick sen jobba piaff och passage hela vägen hem. Hon gör det så bra och hon blir lugna direkt efteråt, vilket inte var fallet när hon var yngre.

AnnaBelle har fått på sig en ny framsko. Jag red henne med barbacka gjorden en vända i skogen. Det kändes lite ovanligt och vingligt. Jag kunde känna att gjorden blev lösare och lösare. När jag skulle kliva av var den riktigt lös och jag hamnade under magen på henne. Hon brydde sig inte, den lilla pärlan. Annat hade det varit om det hänt med Attriana när hon var tre år. Skönt att inte ha en Attrianaunghäst mer.

Igår kikade jag på Charlotte Dujardin när hon var testryttare på fyråringarna på Breaders. Hon är suverän genom att hon hela tiden berättar vad hon känner. Alla hästar går mycket bra efter att hon ridit 10 minuter.

Vad hon hela tiden eftersträvar är att de ska hitta sin balans med ryttare. Ibland får hon hjälpa dem lite. Känner igen det med min lilla AnnaBelle. Hon faller lätt ner på bogarna så jag får lyfta upp henne. Hon är som alla unghästar lättlärd och det är det som är så roligt med unghästar. 

 

Söndagen den 8 oktober 2017 kl. 16:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.