Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Framgångar med AnnaBelle

 

 

Tisdag den 12 september 2017 halvsol 18 grader

Kul helg och fina framgångar med AnnaBelle på Riksutställningen. Hon fick poäng 88888 och 40 poäng även denna gång. Det blev en tredje placering i klassen för treåriga ston. Tredje finaste i Sverige! Hurra! Vilken häst jag har! 

Det jag såg " mellan raderna" var att hon visade även upp både samling och längning. Hon visade även upp både några piaff steg och en levad. Det gäller för mig bara att klara av hennes intensiva energi. 

Som tur är så är hon snäll och samarbetsvillig. Hon lyssnar alltid. Tappar inte fattningen som Attriana kan göra ibland. Hon var även duktig att stå snällt i transporten i många timmar. Däremot var hon inte speciellt intresserad av att stå i boxen som var där. Det blev lite virvelvind av henne. Hon fick för första gången gå in i ett ridhus. Inga problem alls. Hon var så duktig, älskade häst. 

Igår hände en olycka i stallet. Jag skulle rida Attriana och hade henne uppställd i gången. En älgfluga(lus) kom in och bet henne. Hon fick panik, slet sig och stegrade sig rakt upp i lysröret. Det har plasthölje så det gick bra. 

Sen jagade flugan både min man och mig. Riktigt läskig sak. Jag fick tag i insektssprayen och lyckades tillslut döda den.

De är så obehagliga när de släpper vingarna och blir lusar som sitter hårt fast och suger blod.

Jag var lite försiktig med Attriana men hon var opåverkad under det lösgörande passet. Hon jobbade på med glädje. Vi passade sen på att fota AnnaBelle med sin fina rosetter. 

 

Tisdagen den 12 september 2017 kl. 13:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.