Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

När dressyren blir vacker

 

Fredag den 11 augusti 2017 sol 26 grader, första sommardagen!

 

Första dagen som också AnnaBelle får skor på framfötterna. Hon blev så fin och ser nu ut som en äkta ridhäst. Två veckor innan riksutställningen ska hon ev få på sig skor i bak också. Hovslagaren vet hur det ska vara.

De fick löshoppa i går kväll. De fick ha lite roligt. Jag fick ont i fötterna. Det är massa gott gräs runt kanterna på banan nu. Jag får jaga på dem i början innan de kommer in i träningen. Då glömmer de bort gräset. Annabelle fick också jobba med olika steglängder för att förbättra sin trav. Nu satsar vi mot Riks.

 

AnnaBelle förvånade mig igår. Sonen klippte gräs på hoppbanan när vi skulle passera där. Jag trodde hon skulle bli rädd för den stora gula gräsklipparen. Men icke då! Vi kunde gå efter den. Skyggar gör hon när hon ska passera stillastående saker som alltid stått på samma ställe. Lustig häst.

Nyverkade som de är får de vila i kväll.

Titt som tätt kommer det in filmer på facebook när någon rider dressyr. I stort sett alla rider med för mycket energi, mer än vad hästen har, det dödar också hästens energi. Det ser väldigt jobbigt ut när ryttaren kämpar och jobbar.

Vackert blir det när en ryttare bara följer med i hästens rörelser. Jag har en proffsryttare på min facebook. Idag skrev hon att hon satsade ALLT på en ökning. Det syns inte alls. Hon sitter lika fint som vanligt. Energin som hon laddar med finns inuti henne. Så ska det vara, då blir ridningen vacker.


 

Fredagen den 11 augusti 2017 kl. 20:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.