Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fotografering och uppvisning

 Söndag den 18 juni 2017 sol blåst 25 grader

Igår var det en lägerdag, trevlig som vanligt. Värdinnan bjöd på utsökt mat i lusthuset och eleverna levererade på topp. 

Dagen innan fotade vi hästarna. Det är så fin grönska nu så det blev väldigt fina bilder. 

Efteråt red ja ett pass på banan med Attriana. Hon var helt tokig. Eftersom vi hade publik/fotografen gjorde hon sina uppvisningar i det som är svårt. Jag hände med med ett leende på läpparna. När vi kom till galoppen blev det direkt förvänd galopp. Den höll hon ihop i ett par varv, samlad och helt i balans och oförändrat tempo. Jag häpnade. 

När vi sen skulle gå ut i hagen för att fota bland de gula fina smörblommorna blev hon lite nervös. Det syns på bilden i hennes ögon. Där brukar jag aldrig rida. Det ska man inte heller göra i deras mat och fristad, ursäkta.

Idag blir det en vanlig dag med söndagsdresyr på banan bara. 

Min väninna satt upp på AnnaBelle barbacka i förrgår. Det var meningen att jag skulle göra det men jag lyckades inte få upp mitt högerben över ryggen på henne. Väninnan som inte ridit på 100 år satte upp. Det var första gången som någon ridit AnnaBelle barbacka. Hon tyckte att det var OK. För några år sedan när vi testade på Attriana gick det inte lika bra. Skönt med en lugnare häst.

 

Söndagen den 18 juni 2017 kl. 13:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.