Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hjorthornsolja

 Torsdag den 12 juni 2012 20 grader sol och 16 grader regn

 

Hade ett roligt ridpass med MARION i morse. Satt och jobbade på en åttvolt.  Travade i låg form, små och stora cirklar, övergångarna mellan cirklarna gick bra. Red henne sen i den höga formen i olika storlekar på volterna. Gjorde samma sak i galopp. Sen red jag henne utställd i galoppen och red byten vid övergångarna. Red henne sen rätt ställd och bytte. Byterna blev ovanligt bra! Red sen väldigt samlad galopp  och minskade volterna så mycket det gick. Jag tror att hon tyckte att det var lika roligt som jag och oj! Vad hon fick ta i. Tyvärr har hon lagt på lite vikt igen. Men jag ser inga förgiftningssymtom. Det gör att jag har Attrianas sadel även på henne.
 
ATTRIANA red jag som igår men lade till lite mer styrka. Tre steg halt o.s.v. och därefter en långsida med halva steg. Hon var kanon! Det kändes som om jag lyfte hennes bakben med mina sittben ett i taget, lugnt och fint med takt! Avslutade med trav 2 X 6 långsidor. 
 
ISABELLA fick på sig hjorthornsolja idag för insekternas skull. Det var det man använde jämt på sommaren förr. Det är mycket effektivt men säljs inte längre då det visade sig att det är cancerogent. Det tar många år innan det blir ev cancer och eftersom Isabella är 27 år så är det inte farligt på henne och hon mår gott i hagen utan irriterande insekter. Det gäller att ha handskar på sig för det luktar inte så gott och man bör inte få det på sig.
Eftersom jag vaccinerade dem i dag får de vila i morgon. På lördag får Attriana ut och skritta igen. Hon har fått på sig tappskon så nu bär det ut i naturen igen. Hoppas på regn och bromsfritt. 
 
Min man och jag har åkt till stugan några dagar. Tyvärr så ville inte Greta följa med? Hon är som en katt och trivs kanske bäst hemma eller så är det bilfärden hon inte tycker om? Hon brukar sitta och flåsa hela tiden. Saknar henne jättemycket!!!! Har nu blivit lovad att vi ska ut och fiska abborre. De brukar gå till nu när det är nästan 20 grader.  Spännande om vi får något?
 

 

Torsdagen den 12 juli 2012 kl. 21:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.